7 Tips om beter te pijpen

Door Stoutinbed
7 Tips om beter te pijpen

Pijpen, afzuigen of een blowjob, het maakt niet uit hoe je het noemt maar je maakt hier elke man mee blij. De ene vrouw kan het het beter dan de andere en het maakt sommige vrouwen soms onzeker omdat ze zich afvragen of hij het wel lekker vindt wat ze daaronder aan het doen is met haar mond. Vrouwen maak je niet druk elke lik en/of aanraking met je mond aan de penis vinden mannen geweldig. Maar om echt uit te blinken als het beste pijp vrouwtje en je man, vriend of one night stand de avond van zijn leven te geven hebben we hier wat tips.

Begin langzaam met likken

Mocht de avond al enorm wild zijn, doe het toch rustig aan met pijpen. Neem zijn penis niet in je mond en ga er dan heel hard aan zuigen alsof je zijn sperma wel even uit zijn ballen zuigt, gaat hem niet worden dames. Begin eerste langzaam te likken. Lik zijn hele penis af, van onder tot boven en draai langzaam rondjes met je tong om zijn eikel. Pijpen is meer dan alleen zijn penis in je mond doen en zuigen.

Vergeet zijn ballen niet

De ballen zijn erg gevoelig en deze kan je best meenemen met het likken en neem er af en toe eens een in je mond maar zuig niet te hard aan zijn ballen. Ze zijn erg gevoelig.

Gebruik je handen

Tijdens het likken is het lekker om ook je handen te gebruiken. Vooral je vingers, streel deze over de hele penis tijdens het likken en vergeet hierbij ook de ballen niet mee te nemen.

Zuigen

Als je na het strelen en likken nu toch echt zijn penis in je mond gaat nemen, begin rustig aan met je bewegingen. Zeker als het de eerste keer is dat je deze bedpartner gaat pijpen. Dan moet je even goed kijken hoe groot zijn penis is zodat deze niet gelijk in je huig zit en je kokhalsneiging krijgt. Dat is niet fijn. Wanneer je een goed gevoel hebt bij hoe ver zijn penis in je mond kan begin dan langzaam met op-en-neer bewegen van je hoofd zodat bij de op-beweging zijn penis net niet uit je mond gaat en bij de neer-beweging deze niet achter in je keel belandt. Wanneer je dan weer opwaartse beweging maakt kan je beginnen met zuigen zodat de penis in een soort van vacuüm komt in je mond. Ook hier kan je weer je handen gebruiken en hem tijdens het pijpen aftrekken voor extra genot.

Standjes om te pijpen

Het beste standje om te pijpen zodat jij er zelf ook nog extra plezier aan hebt is natuurlijk standje 69. Probeer bij dit standje om je mond en nek het werk te laten doen en hou de penis niet vast met je hand. Daarnaast is een ander perfect standje om goed te kunnen pijpen, als jij op je rug ligt met je hoofd over het randje van het bed en hij voor het bed staat. Pak bij dit standje zijn billen stevig vast als je zijn penis in je mond neemt.

Vinger in zijn anus

We schreven al eens over het grootste taboe onder mannen, maar stiekem vinden mannen het wel lekker om tijdens het pijpen een vinger in hun anus te krijgen. Check eerst deze tips voordat je gelijk je hele hand in zijn kontje steekt.

Klaarkomen

Bij de meeste mannen staat pijpen gelijk aan klaarkomen. Als je geen “slikker” bent spreek dan goed af dat je wordt gewaarschuwd als de zaadlozing aanstaande is want het is er sneller uit dan je denk en bij een standje zoals 69 is het lastig om snel zijn penis uit je mond te halen. Zeker als je onder ligt.

Coverfoto door Oleksandr Pidvalnyi via Pexels

You may also like