Spaanse badmeester op Ibiza

Door Stoutinbed
erotische en sexy verhalen

Rosalie en Femke, net geslaagd voor hun VWO examen wilde even alle examenstress van zich afgooien en hadden een last minute naar het feesteiland Ibiza geboekt. Femke net 18 geworden deze zomer en Rosalie die al 20 was gingen samen voor het eerst zonder ouders op vakantie.

Geland op het warme Ibiza, gaven ze op de vliegtuigtrap elkaar een knuffel en schreeuwde ze tegelijk “Let’s have a fucking good time with a lot of good sex!!”. Beide meiden waren al geruime tijd vrijgezel en van echte sex was weinig “gekomen” vanwege alle examenstress.

Na het inchecken trokken ze gelijk hun sexy string bikini aan en liepen naar het zwembad van het appartement. Het leek wel of ze in de hemel waren belandt, alleen maar hete jongens en meiden die maar voor een ding op vakantie waren. Al snel had Femke haar oog laten vallen op een van de spaanse badmeester, ze schatte dat hij rond de 20 was en ze kon haar ogen niet van zijn sixpack afhouden. Rosalie begon zich in te smeren en en vroeg Femke om haar rug te doen. Langzaam smeerde Femke het zonnebrand over de rug van Rosalie en ze gleed toen af naar haar billen die mooi rond waren, en waardoor haar stringetje bijna niet te zien was.

Rosalie had de badmeester nu ook in het vizier en samen met Femke konden ze hun ogen niet van zijn gebruinde en gespierde lichaam afhouden. De badmeester voelde dat de twee meiden naar hem keken en hij ging zoals een echte gentleman hun verwelkomen in het zwembad van het appartement. Hij stelde zich voor als Miguel en vroeg in gebrekkig Engels waar de meiden vandaan kwamen. Nadat ze een tijdje hadden gekletst vroeg Miguel in welke appartement ze zaten en of ze al plannen hadden voor vanavond. Hij wilde ze wel rondleiden naar een paar vette clubs hier op het feesteiland.

Om 23 uur hadden ze afgesproken en de meiden hadden beide een heel kort jeans broekje aan en een topje waar hun borsten goed naar voren kwamen. Miguel was een echte charmeur en hij probeerde op de dansvloer als eerste Rosalie te zoenen, die aarzelde eerst maar ging er uiteindelijk vol in mee. Miguel kon goed zoenen en zijn tong smaakte naar warme chocolade met aardbeien. Hij naam Rosalie even apart in een hoek van de club waar zijn vingers als snel in haar broekje zaten, ze werd binnen no-time mega vochtig en zijn vingers bespeelden haar kutje alsof hij op een spaanse gitaar aan het spelen was en al snel baarste haar vulkaan en had ze haar snelste orgasme ooit.

In de volgende club begon Miguel achter Femke te dansen en toen het schuim op de dansvloer spoot en iedereen bedolven was onder het schuim opende hij heel snel de knoopjes van Femke haar sexy korte broekje en bespeelde hij haar kutje ook alsof hij een solo speelde op een spaanse gitaar. Femke had ook binnen enkele minuten een knallende orgasme.

Kort daarna namen ze met z’n drieën een taxi naar het appartement van Femke en Rosalie. Ze gooide Miguel op de bank en samen knoopte ze langzaam een voor een zijn broek open. Femke trok zijn broek uit en Rosalie begon hem al hevig te pijpen. Terwijl Rosalie met de bovenkant van zijn spaanse tampeloeres bezig was begon, Femke aan zijn ballen te likken en nam deze een voor een in haar mond. Miguel kreunde het uit van genot. 

Rosalie had haar broekje als uit gedaan en ging bovenop hem zitten. Ze duwde haar stringetje opzij en liet zijn keiharde lul in haar naar binnengaan. Terwijl Rosalie genoot van de stimulatie in haar vagina bleef Femke de ballen van Miguel likken. Rosalie boog helemaal naar voren zodat Miguel lekker diep bij haar naar binnen kon, hierdoor spreidde haar kontje wat meer open en Femke zag dat als haar kans om haar liksessie te verschuiven naar de anus van Rosalie en voordat ze het wist was ze heen en weer aan het gaan tussen Miguel zijn ballen en het uitlikken van de anus van Rosalie, die niet veel later haar tweede orgasme van de avond bereikte.

Miguel pakte nu Femke beet van achter en begon haar hard doggystyle te neuken. Hoe snel hij met zijn vingers was, zo snel was hij ook met zijn heupen. Naast het gekreun hoorde je ook het kletsen van zijn bovenbenen tegen de ronde billen van Femke. Ondertussen was Rosalie onder Femke gekropen a la standje 69 en was begonnen het doorweekte kutje van Femke te likken tijdens de penetratie van Miguel. Femke kwam tot een super orgasme en een seconde later schoot Miguel zijn sperma bij haar naar binnen en door de hoeveelheid, druppelde ook aardig wat lichaamssap op het gezicht van Rosalie die dat wel geil vond.

Miguel vertrok en Femke en Rosalie hadden een perfect begin van hun vakantie die nog veel heter werd dan deze eerste avond.

You may also like